Liput, Rannekkeet, Portti

Liput, Rannekkeet, Portti
LIPUT TULEE VAIHTAA RANNEKKEESEEN ENNEN PORTILLE TULOA

 

1pv ja 2pv lippuja EI VOI vaihtaa kuin vasta kyseisenä päivänä, kun se astuu voimaan. Silver, Gold ja Platinum -VIP sekä 3pv guest ja 3pv perusliput voi vaihtaa koko ajan. Eli to, pe ja la liput vaihdetaan vain kyseisinä päivinä, sekä to-pe (to) ja pe-la (pe). 


PERUSLIPPUJEN VAIHTO RANNEKKEISIIN


Tavalliset ennakkoliput vaihdetaan rannekkeisiin pääportilla Alvar Aallon kadulla. Ranneke kädessä pääset poistumaan alueelta ja palaamaan takaisin ihan niin monta kertaa kuin haluat. Pidä huolta lipuista ja rannekkeista. Järjestäjä ei korvaa kadonneita tai vaurioituneita lippuja ja rannekkeita. Portilta lippuja voi ostaa käteisellä ja maksukorteilla, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Suosittelemme hankkimaan kulkuluvat jo ennakkoon, niin varmistat pääsysi festivaalille. Liput tulee hankkia virallisista myyntipisteistä. Liput luetaan portilla elektronisesti ja kaikenlaiset väärennysyritykset tuottavat vain turhaa harmia ja mielipahaa kaikille.

VIP- JA GUEST-PASSIEN VAIHTO

VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen Seinäjoen Lyseolla (Kirkkokatu 7) sijaitsevassa Infopisteessä tapahtumaviikolla. Tarkistathan Infopisteen aukioloajat. Yksityishenkilöiden VIP-passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta edes Tiketin/Lippupisteen lippua vastaan, vaan jokaisen tulee noutaa oma henkilökohtainen VIP-passinsa ja rannekkeensa itse. Yrityksien lippujen kanssa suosittelemme yhden yhteyshenkilön käyttämistä, joka noutaa yrityksen passit ja jakaa ne eteenpäin. Yrityspaketin luovuttamisen jälkeen yhteyshenkilö on vastuussa passien ja rannekkeiden säilymisestä, eikä hukattuja/rikkoontuneita passeja / rannekkeita korvata.

Varmistaaksenne nopeamman sisäänpääsyn tapahtuma-alueelle käykää hakemassa VIP-passi ja ranneke ennakkoon.
  

KILPAILULIPUT 

Jos olet voittanut lipun kilpailusta, jonka on järjestänyt jokin muu taho kuin Vauhtiajot / Loud'n Live Promotions, lipun saa kilpailun järjestäjän kautta.

PORTTI JA SEN LÄHEISYYS

 

ILTATAPAHTUMAN SIJAINTI

Iltatapahtuman portti sijaitsee Alvar Aallon Kadulla. 

 PORTIN AUKIOLOAIKA

 

Portit aukeavat 30min ennen ensimmäistä esitystä ja menevät kiinni 30min viimeisen artistin lopetettua.

 

 

Yhteistyökumppaneitamme

Radio SuomiPop KOFF Mainostoimisto Semio Kotipizza Lanson
Sokos Hotels EEPEE Ilkka Lippu.fi Tiketti.fi
Battery Maakunnan Auto