Liput, Rannekkeet, Portti

LIPUT TULEE VAIHTAA RANNEKKEESEEN ENNEN PORTILLE TULOA

 

1pv ja 2pv lippuja EI VOI vaihtaa kuin vasta kyseisenä päivänä, kun se astuu voimaan. Silver, Gold ja Platinum -VIP sekä 3pv guest ja 3pv perusliput voi vaihtaa koko ajan. Eli to, pe ja la liput vaihdetaan vain kyseisinä päivinä, sekä to-pe (to) ja pe-la (pe). 


PERULIPPUJEN VAIHTO RANNEKKEISIIN


Tavalliset ennakkoliput vaihdetaan rannekkeisiin pääportilla Kirkkokadun ja Alvar Aallon kadun risteyksessä. Ranneke kädessä pääset poistumaan alueelta ja palaamaan takaisin ihan niin monta kertaa kuin haluat. Pidä huolta lipuista ja rannekkeista. Järjestäjä ei korvaa kadonneita tai vaurioituneita lippuja ja rannekkeita. Portilta lippuja voi ostaa käteisellä ja maksukorteilla, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Suosittelemme hankkimaan kulkuluvat jo ennakkoon, niin varmistat pääsysi festivaalille. Sanomattakin pitäisi olla selvää, että liput tulee hankkia virallisista myyntipisteistä. Liput luetaan portilla elektronisesti ja kaikenlaiset väärennysyritykset tuottavat vain turhaa harmia ja mielipahaa kaikille.

VIP- JA GUEST-PASSIEN VAIHTO

VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen Seinäjoen Lyseolla (Kirkkokatu 7) sijaitsevassa Infopisteessä tapahtumaviikolla. Tarkistathan Infopisteen aukioloajat. Yksityishenkilöiden VIP-passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta edes Tiketin/Lippupisteen lippua vastaan, vaan jokaisen tulee noutaa oma henkilökohtainen VIP-passinsa ja rannekkeensa itse. Yrityksien lippujen kanssa suosittelemme yhden yhteyshenkilön käyttämistä, joka noutaa yrityksen passit ja jakaa ne eteenpäin. Yrityspaketin luovuttamisen jälkeen yhteyshenkilö on vastuussa passien ja rannekkeiden säilymisestä, eikä hukattuja/rikkoontuneita passeja / rannekkeita korvata.

Varmistaaksenne nopeamman sisäänpääsyn tapahtuma-alueelle käykää hakemassa VIP-passi ja ranneke ennakkoon.

Infopisteen aukioloajat julkaistaan kesäkuussa

  

KILPAILULIPUT 

Jos olet voittanut lipun kilpailusta, jonka on järjestänyt jokin muu taho kuin Vauhtiajot / Loud'n Live Promotions niin lipun saa kilpailun järjestäjän kautta.

PORTTI JA SEN LÄHEISYYS

 

ILTATAPAHTUMAN SIJAINTI

Iltatapahtuman portti sijaitsee Kirkkokadun ja Alvar Aallon Kadun risteyksessä. 

PORTIN AUKIOLOAIKA

 

Portit aukeavat 30min ennen ensimmäistä esitystä ja menevät kiinni 30min viimeisen artistin lopetettua.

 

KIELLETYT ESINEET

Yleisen viihtyvyydet ja turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että festivaalialueelle pyrkiessäsi olet huomannut jättää seuraavat esineet kotiin. Kiellettyjen esineiden kanssa pääsy alueelle estyy, kunnes olet jättänyt kielletyt esineet tavarasäilytykseen. Laittomat esineet tullaan takavarikoimaan porttitarkastuksen yhteydessä. 

 • Alkoholi ja muut päihteet sekä huumausaineet
 • Räjähteet ja ammukset
 • Teräaseet
 • Ampuma-aseet
 • Sateenvarjot
 • Retkituolit
 • Lasipullot
 • Videokamerat ja äänityslaitteet (ilman kuvauslupaa)
 • Kamerajalustat
 • Lemmikkieläimet
 • Selfiekepit

SALLITUT ESINEET

 • Avaamattomat ja tyhjät muovipullot, max. koko 0,5 l, Max 2 juomapulloa
 • Pokkarikamerat, järjestelmäkamera peruskitillä (18-55mm objektiivilla) varustettuna.
 • Laukut, jos eivät sisällä kiellettyjä esineitä
 • Fanikyltit ilman kyltin jalkaa

 


KAMERAT JA KUVAAMINEN

Iltatapahtuman esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvaus/taltiointilupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Artistikuvien ottamista koskevat edellämainitut säännöt, normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen on sallittua ja suositeltavaa. Muistathan kunnioittaa ihmisten yksityisyyttä julkaistessasi festivaalimuistojasi.


Kamerana alueelle saa tuoda peruspokkarikameran sekä järjestelmäkameran, jossa on vain "peruskit" objekti (18-55mm). Suurempien objektiivien tuomiseen tarvitaan kuvauslupa. Festivaaliorganisaatio myöntää kuvauslupia vain työtehtäviin tuleville henkilöille. Kuvauslupaa voivat media-alan henkilöt hakea Talkoo & Media sivulta löytyvällä lomakkeella.

 

Järjestyksenvalvojilla on oikeus keskeyttää kuvaaminen ilman asianmukaista lupaa. Toistuvasta kiellon noudattamatta jättämisestä voidaan henkilö poistaa festivaalialueelta, jonka jälkeen palaaminen festivaalialueelle on mahdollista ilman kuvausvälineistöä.

  Yhteistyökumppanit

  Mainostoimisto SemioLippu.fiTiketti.fiEpua.fi

   

   

  TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ

   

  Loud'n Live Promotions Oy
  Teollisuustie 18A (2.krs)

  60100 Seinäjoki

  LIPPUPAKETIT

   

  Yli 10kpl lipputilaukset VIP3(at)LOUDNLIVE.FI