Saapuminen, Kulkuyhteydet, Leirintä

SAAPUMINEN

 

Seinäjoelle pääset helposti VR:n junilla sekä Matkahuollon linja-autoilla. Jos saavut paikalle autolla, ota kyytiin mahdollisimman monta kaveria.


Junalla
Seinäjoen Matkakeskus sijaitsee keskustassa, noin kilometrin päässä iltatapahtuman festivaalialueesta. Rata-alueelle Matkakeskuksesta on noin kolme kilometriä. Festivaaliviikonloppuna junat täyttyvät nopeasti, joten liput kannattaa ostaa ennakkoon. Junaliput voit ostaa ennakkoon juna-asemalta tai VR:n nettisivuilta.

Bussilla
Matkahuollon bussiasema sijaitsee Seinäjoen Matkakeskuksessa. Bussiliput saat ostettua joko Matkahuollosta tai Matkahuollon nettisivuilta. Myös OnniBus-vuoroja kulkee Seinäjoen kautta. 

 

 

SEINÄJOEN VAUHTIAJOJEN FESTIVAALIBUSSIKULJETUKSET 2017

Perinteiseen tapaan pyritään saamaan festivaalikuljetukset maakunnasta tapahtumaan ja takaisin. Alapuolella olevissa kuvissa näkyvät kuljetusreitit sekä hinnat. Kuva suurenee klikkaamalla.

Paikallisliikenteessä hinta on kertalipulla 3e.

Vauhtibusseissa ei käy matkakortit maksuvälineeksi, koska ei ole Seinäjoen Kaupunkiliikenteen alaisesta ajosta.

 

 

                                                            
 

VA bussin reittiä voi seurata Vauhtiajojen aikana täältä  http://busproxy.offsiteteam.com/widgets/komialiikenne/map.html


MAJOITUS

 

Tapahtuma järjestetään keskellä Seinäjokea. Keskustan ja lähialueen majoituspalvelut tarjoavatkin mukavuutta festarikävijöiden oleiluun. Mahdolliset majoituspaketit tulevat myyntiin myöhemmin.

 

 

LEIRINTÄ

 

Perinteiseen tapaan leirinnästä vastaa Seinäjoen Sisu. Vauhtiajojen leirintä tapahtuu tänä vuonna uimahalli-urheilutalon sisäpihalla os. Kirkkokatu 15. Majoittuminen on mahdollista niin teltoissa kuin asuntoautoissa tai -vaunuissa. Hinta ja muut informaatiot leirinnästä löytyy täältä

Yhteistyökumppanit

KOFFMainostoimisto SemioeepeeBatteryLanson
Sokos Hotels Maakunnan AutoLippu.fiTiketti.fiIlkka
Vauhdin MaailmaGapConKauppaseinäjoki.fii-printEpua.fi
Jobio

 

 

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ

 

Loud'n Live Promotions Oy
Teollisuustie 18A (2.krs)

60100 Seinäjoki

LIPPUPAKETIT

 

Yli 10kpl lipputilaukset VIP3(at)LOUDNLIVE.FI