Saapuminen, Kulkuyhteydet, Leirintä

SAAPUMINEN

 

Seinäjoelle pääset helposti VR:n junilla sekä Matkahuollon linja-autoilla. Jos saavut paikalle autolla, ota kyytiin mahdollisimman monta kaveria.


Junalla
Seinäjoen Matkakeskus sijaitsee keskustassa, noin kilometrin päässä iltatapahtuman festivaalialueesta. Rata-alueelle Matkakeskuksesta on noin kolme kilometriä. Festivaaliviikonloppuna junat täyttyvät nopeasti, joten liput kannattaa ostaa ennakkoon. Junaliput voit ostaa ennakkoon juna-asemalta tai VR:n nettisivuilta.

Bussilla
Matkahuollon bussiasema sijaitsee Seinäjoen Matkakeskuksessa. Bussiliput saat ostettua joko Matkahuollosta tai Matkahuollon nettisivuilta. Myös OnniBus-vuoroja kulkee Seinäjoen kautta. 

 

Mikäli on toiveita muista kuljetusreiteistä niin voitte laittaa viestiä osoitteella:  myynti@matkapeura.fi

 

 

SEINÄJOEN VAUHTIAJOJEN FESTIVAALIBUSSIKULJETUKSET 2018

 

Härmän Liikenteen Vauhtiajobussit kuljettavat festarikansaa ympäri kaupunkia sopuhintaan. Reitit, aikataulut ja muu informaatio kuljetuksista löytyvät täältä.

 

 

MAJOITUS

 

Tapahtuma järjestetään keskellä Seinäjokea. Keskustan ja lähialueen majoituspalvelut tarjoavatkin mukavuutta festarikävijöiden oleiluun. Mahdolliset majoituspaketit tulevat myyntiin myöhemmin.

 

Yksityismajoitusta tapahtuman ajalle voit tiedustella myös Etelä-Pohjanmaan Majoituksesta.

 

 

LEIRINTÄ

 

Perinteiseen tapaan leirinnästä vastaa Seinäjoen Sisu. Vauhtiajojen leirintä tapahtuu tänä vuonna uimahalli-urheilutalon sisäpihalla os. Kirkkokatu 15. Majoittuminen on mahdollista niin teltoissa kuin asuntoautoissa tai -vaunuissa. Hinta ja muu informaatio leirinnästä

löytyvät täältä.

 

Kulkuohjeet leirinnästä Kirkkokadulle, sekä radalle:

 

Yhteistyökumppanit

KOFFRadio NovaMainostoimisto SemioKotipizza
LansonSokos HotelsEEPEEIlkka
SeinäjokiLippu.fiTiketti.fiBattery
Maakunnan AutoLoudnLiveEpua.fi

 

 

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ

 

Loud'n Live Promotions Oy
Teollisuustie 18A (2.krs)

60100 Seinäjoki

LIPPUPAKETIT

 

Yli 10kpl lipputilaukset VIP3(at)LOUDNLIVE.FI