Ratatapahtuma

Ratatapahtuma

ETELÄ-POHJANMAAN URHEILUAUTOILIJAT OTTAVAT RATAPUOLESTA VETOVASTUUN VÄLIVUODEN JÄLKEEN. 

  

Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ottaa välivuoden jälkeen vetovastuun uudistuneesta ja tulevana vuonna kasvavasta ratatapahtumasta ja tuo SM-arvot mukanaan

 

Vauhtiajojen ratatapahtuma teki viime kesänä kävijäennätyksen. Ratatapahtuma uusiutui ohjelmaan suhteen painottamalla kilpailuluokkien sijaan erilaisia näytösohjelmanumeroita. Näytökset säilyvätkin ohjelmassa myös tulevana kesänä, mutta tänä vuonna on haettu myös SM-arvoja Kapernaumin radoille. SM-arvojen mukanaolo varmistuu loppuvuoden aikana. Remmiin hyppää yhden välivuoden jälkeen Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ry. Epua ottaa vetovastuun ratatapahtumasta ja sekä Vauhtiajot että kävijämme odottavat innokkaasti tulevan kesän ratatapahtumaa. 

 

- Välivuosi ratatapahtuman järjestämisestä antoi meille tarvittavaa perspektiiviä huomioimaan ne asiat, joissa rataohjelmassa olisi parannettavaa. Olemme hakeneet SM-arvoja radan kilpailuihin ja palaammekin tapahtumaan mukaan uudella innolla, kertoo Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijoiden Juha Hautala.

 

Erityisesti positiivista palautetta keräsi ensimmäistä kertaa Riku Tahkon ja Monster Energyn kanssa yhteistyössä järjestetty Vauhtiajot Battle, josta voittajille oli tarjolla vain harvoille ja valituille jaettava Golden Ticket Gymkhana Grid -kilpailuun. Vauhtiajot Battle palaa vuonna 2020 Vauhtiajojen ratatapahtumaan uudistettuna ja kehittyneempänä versiona. 

 

Tarkemmat ohjelmatiedot julkaistaan alkukesästä 2020. 

 

 Caravan Race

 

 Fouga Magister -hävittäjälentonäytös

 

 Fmx freestyle motocross

 

 Sportbike Freestyle

 Legends

 

 Gran Turismo

 

 Nitro Bike

 

 Dragster Kiihdytysauto. Noin 3000 hevosvoimaa ja moottoritilavuus 8,4 litraa

 

 Supermoto

 

 Drifting show

 

 Rallycross Supercars

 

 

 

 Crazy Drivers Stunt Show

 

ATV-mönkijä

 

 Tuning Car -show

 

 

Yhteistyökumppaneitamme

Radio SuomiPop KOFF Mainostoimisto Semio Kotipizza Lanson
Sokos Hotels EEPEE Ilkka Lippu.fi Tiketti.fi
Battery Maakunnan Auto