Vauhtiajot artistit

Uutiset

Seinäjoen Vauhtiajoissa upea kattaus Suomen kärkiartisteja sekä kova metallivieras Ruotsista!


10.05.

Tänä vuonna 18. kerran järjestettävä Seinäjoen Vauhtiajot julkaisi tänään koko ohjelmansa, joka tarjoilee kotimaisia huippunimiä laajalla musiikin kirjolla. Oman mausteensa tuo myös tapahtuman ruotsalaisvahvistus Amaranthe. Kotimaisista artisteista kahden päivän aikana lavalla loistavat Elastinen, Popeda, J. Karjalainen, Klamydia, Behm, Erika Vikman, Reino Nordin, Michael Monroe, Teflon Brothers, Mikael Gabriel ja Chisu.

Tapahtuma päästiin järjestämään tarkoin koronarajoituksin myös viime vuonna, ja Vauhtiajot oli ehdolla vuoden festivaaliksi taannoin järjestetyssä musiikkialan Industry Awards -gaalassa. Huolellinen ennakkosuunnittelu ja epidemiatilannetta seuraavat erikoisjärjestelyt ovat läsnä myös tämän vuoden festivaalia valmistellessa.

"Saimme Lakeudenpuistosta jo viime vuodelta kokemuksia ja festivaali oli todella hyvä järjestää siellä poikkeusjärjestelyin. Myös tänä vuonna kasassa on todella hyvä ohjelmakattaus ja uskomme, että Lakeudenpuiston Vauhtiajot tullaan myymään loppuun – niin paljon on ihmisillä patoutunutta tarvetta päästä tapaamaan muita ihmisiä", promoottori Kalle Keskinen sanoo.

"Aluetta suunnitellaan parhaillaan ja pyrimme parantamaan alueen toimintoja viime vuodesta. Vip-palvelukonseptia parannetaan ja panostamme palveluun", tapahtuman tuottaja Toni Ruohonen lisää.

Aiemmin järjestettäväksi suunniteltu perinteinen rataohjelma kisoineen jää valitettavasti toteutumatta tänä vuonna lajin jo aiemmin sovitun SM-kisaohjelman vuoksi, mutta ensi vuonna Seinäjoen Vauhtiajot nähdään jälleen koko komeudessaan.

Kaikki Seinäjoen Vauhtiajojen lipputyypit tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina 17.5.2021 kello 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä.

Lippujen hinnat ovat:

1pv pääsylippu 65€
2pv pääsylippu 95€

1pv guest 99€
2pv guest 135€

Silver (1pv) 130€
Gold (2pv) 170€


Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle. 

Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, voi liput palauttaa 16.7.2021 mennessä. Lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu:
Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus
Tiketti: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Koska tapahtuman pituus muuttui, aiemmin kolmen päivän lippujen ostaneilla on mahdollisuus lunastaa tapahtuman passipisteeltä hyvitykseksi juomalippuja. Ennakkoon 2021 normaalin pääsylipun tai Guest-lipun ostaneet voivat lunastaa yhden juomalipun, Gold-lipun ostaneet kaksi juomalippua.

Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan ostamasi lipun arvoisen lahjakortin käytettäväksi johonkin muuhun Loud N' Liven tapahtumaan.

Jos tahdot vaihtaa Lippupisteen lippusi lahjakorttiin, onnistuu se tämän lomakkeen kautta: https://web.lippu.fi/palautus.

Jos tahdot vaihtaa Tiketin lippusi lahjakorttiin, onnistuu se tämän lomakkeen kautta: https://www.tiketti.fi/palautalippuja.

Takaisin uutisiin
Tiketti.fi Mainostoimisto Semio

 

       
Tietosuojakäytäntö ›