Uutiset

JO 17. SEINÄJOEN VAUHTIAJOT JÄRJESTETÄÄN TARKOIN TURVALLISUUSTOIMIN JA RAJATULLA KAPASITEETILLA


09.07.

Seinäjoen keskustassa järjestettävä festivaali on ainoa tänä kesänä järjestettävä valtakunnallinen festivaali Seinäjoella, ja tapahtuman promoottori Kalle Keskinen on helpottunut siitä, että perinteikkäät Vauhtiajot nähdään tänäkin vuonna.

 

”Seinäjoen Vauhtiajot on itselleni kuin oma poika, ja tästä tapahtumasta alkoi koko urani viihdeteollisuudessa. On siis erityinen ilo päästä sanomaan, että Seinäjoen Vauhtiajot voidaan järjestää, tämä kesä kun on ollut ymmärrettävästi kaikille tapahtumajärjestäjille haastellinen”, itse Seinäjoelle jo 20 vuotta sitten juurtunut Keskinen toteaa.

 

Pandemiarajoitusten vuoksi alueelle otetaan alle puolet tapahtuman kapasiteetista, joten päiväkohtainen kävijämäärä on 5000 henkeä. Meillä on vahva usko siihen, että tapahtuma tullaan myymään ennakkoon jo loppuun tällä kapasiteetille”, hän jatkaa.

 

Kolmen päivän aikana täysi-ikäisille rajatussa tapahtumassa esiintyvät Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Elastinen, Popeda, Vesala, Ellinoora, Suurlähettiläät, Arttu Wiskari, Ida Paul & Kalle Lindroth, Teflon Brothers, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Neljä Ruusua, Happoradio sekä Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello.

 

Jokainen saa saapuessaan halutessaan hengityssuojan, ja tapahtuma-alueen uudet kartat ja suunnitelmat on tehty THL:n sekä STM:n ohjeistusten mukaan ja ovat olleet myös AVI:ssa kommentoitavana.

 

”Meillä on ympäri festivaalialuetta useita käsienpesupisteitä sekä sen lisäksi erikseen ympäri aluetta riittävästi käsidesipisteitä, joita on myös hyvin ruokamyyntipisteiden sekä sisäänkäyntien yhteydessä. Tapahtuma-aluetta siivotaan jatkuvasti. Erityisesti anniskelualueiden tiskien ja pöytien pintoja ruiskudesinfioidaan usein. Meille on tietenkin asiakkaan terveys tärkeintä, vaikka Suomessa ei juuri koronatartuntoja olekaan onneksi nähty viime aikoina”, Keskinen kertoo.

 

Seinäjoen Vauhtiajojen perinteinen rataohjelma palaa osaksi tapahtumaa jälleen ensi vuonna.

 

Aiemmin ostetut festivaaliliput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan.

Lipunmyynti alkaa ensi viikon maanantaina 13.heinäkuuta klo 9:00 Lippupisteessä sekä Tiketissä.


Takaisin uutisiin

Yhteistyökumppaneitamme

KOFF Mainostoimisto Semio Lanson Battery
Sokos Hotels EEPEE Lippu.fi Tiketti.fi