Uutiset

SEINÄJOEN VAUHTIAJOJEN 15-VUOTISJUHLAFESTIVAALI KAIKKIEN AIKOJEN KÄVIJÄENNÄTYKSEEN


23.07.

Festivaali rikkomassa 60 000 kävijän rajan


Seinäjoen Vauhtiajot jatkuivat vielä lauantai-iltana Kirkkokadulla. Edes parit lyhytkestoiset sadekuurot eivät haitanneet, kun suomalaiset huippuartistit juhlivat yleisön kanssa riemuisissa tunnelmissa. Maailmantähti Anastacia toi Evolution-kiertueensa Vauhtiajoille ja otti koko Kirkkokadun tiukkaan, mutta vastustamattomaan syleilyynsä. 15-vuotista taivaltaan juhlinut festivaali ylsi kaikkien aikojen kävijäennätykseensä. 

– Lipunmyynnin laskenta on vielä kesken, mutta nyt on nähtävissä kuitenkin kävijätavoitteen saavuttaminen ja 60 000 kävijän rajan rikkominen, sanoo iloisesti pääpromoottori Kalle Keskinen.

Seinäjoen Vauhtiajot näyttää saavuttaneen 15-vuotisjuhlissaan 60 000 kävijää yhteensä kaikkina päivänä niin iltatapahtumassa kuin rata-alueella. 

– Lipunmyynnin laskenta on vielä kesken, mutta nyt on nähtävissä kuitenkin kävijätavoitteeseen pääseminen ja 60 000 rajan rikkoontuminen. Tämä on hieno saavutus näin juhlavuonna. Kyllä paljon sää vaikutti, mutta varmasti myös huippuesiintyjät. Olihan täällä kaikki kärkiartistit Suomesta sekä Amarathe ja eilen maailmansupertähti Anastacia, iloitsee pääpromoottori Kalle Keskinen.

Eilen lauantaina viimeisessä iltatapahtumassa Kirkkokadulla koettiin vain hienoja esityksiä, kun lavat haltuun ottivat sateessa tanssiin yleisön laittanut Pete Parkkonen, pohjalainen suomirockyhtye Kolmas Nainen, yhteislauluun yleisön saanut supernainen Kaija Koo, poprockin ilopilleri Irina, suoraan kärkiartistien joukkoon paluun tehnyt 90-luvun suursuosikki Neon 2, suomirockin legendaarinen Yö sekä karnevaaliyhtye Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani. Mahtavaääninen maailmantähti Anastacia otti yleisön syleilyynsä maanläheisesti ja lumoavasti.


Vauhtiajojen avauspäivänä kahdella lavalla esiintyivät tähdet suoraan Suomen musiikkitaivaalta: SANNI, Ellinoora, Jannika B, JVG, Suvi Teräsniska, Juha Tapio sekä Elastinen ja Apulanta. Hittisateen jälkeen, perjantaina, juhlat jatkuivat maskuliinisimman musiikin parissa. Tuolloin lavat valloittivat Vain elämään edellisellä kaudella komeita tulkintoja toteuttanut Arttu Wiskari, suomirockin pitkän linjan yhtyeet Happoradio, Popeda ja Elonkerjuu. Sateisessa illassa menoa lisäsivät herra Rock Michael Monroe, skandinaavinen metallirockyhtye Amaranthe sekä kansainvälisesti menestyneimpiin suomalaisiin yhtyeisiin lukeutuva The Rasmus. Viikonloppupäiviin kuului vielä Kapernaumissa jännittävät ajot Suomen ja Pohjois-Euroopan mestaruusluokissa


Takaisin uutisiin