Uutiset

VAUHTIAJOJEN RATAOHJELMA NYT JULKI


05.06.

SEINÄJOEN VAUHTIAJOT JÄRJESTÄÄ SUOMEN AINOALLA KATURADALLA KAIKKIEN AIKOJEN MOTORSHOWN

 

Vauhtiajot tavoittelee viime vuoden kävijäennätystä

 

Seinäjoen Vauhtiajot panostaa tänä vuonna ratatapahtuman ohjelmistoon, kun taas rataluokkia nähdään vähemmän kuin aikaisemmin. Vauhtiajot järjestää Suomen suurimman motorshown Seinäjoelle, jonka toivotaan houkuttelevan paikalle jopa 60 000 kävijää viime vuoden tyyliin.

Radalla nähdään tänä vuonna kaikkea rallista lentokoneisiin. Seinäjoen Vauhtiajoilla päästään ihailemaan Crazy Drivers Monster Truck -showta, Rallycross Supercar -lähtöjä, driftingiä, ATV mönkijäkilpailua, Supermotoa, asuntovaunujen kanssa kilpailtavaa Caravan Racea, Nitro Super Bikeja, Tuning showta, moto- ja rallicrossia, rallin B-ryhmän näytösajoa sekä taitolentonäytöstä. 

Radalla kilpaillaan Legends – ja Gran Turismo -sarjoissa.

 

 

Vauhtiajoilta Golden Ticket Varsovaan!

 

Vauhtiajoilla ajetaan yhteistyössä Riku Tahkon ja Monster Energyn kanssa Vauhtiajot Battle -osakilpailu, josta voittajalle on palkintona Golden Ticket Gymkhana Grid -finaaliin Varsovaan 7.-8. syyskuuta.

Kilpailu järjestetään Suomessa vasta toista kertaa historiassa ja ensimmäisen vastaavanlaisen Espoon Vermossa 2017 järjestänyt Riku Tahko kertoo kilpailun olevan teknisesti vaativa, mutta myös näyttäviä drifting -elementtejä sisältävä.

 

- Kilpailu järjestetään kuljettaja vastaan kuljettaja pudotuskilpailuna, josta voittajalle on luvassa Monster Energyn kustantama finaalimatka Puolan Varsovaan. Voitto on koko paketti, kun voittajalle kustannetaan sekä osallistuminen että matkat finaaliin. Kuljettajat kilpailevat teknisesti vaativalla radalla, josta ei renkaiden savua puutu, kommentoi osakilpailua järjestävä Riku Tahko.

 

Etelä-Pohjanmaan urheiluautoilijat pitävät välivuoden Vauhtiajot kilpailun johtamisesta. Tänä vuonna kilpailun vie läpi Radalle.com -järjestö, jolla on kokemusta ratatapahtumien järjestämisestä jo 20 vuoden ajalta.

 

- Heillä on näkemystä eri puolilta Suomea järjestetyistä kilpailutapahtumista, heidän ratatapahtumissaan on enemmän aina moottorishowta kuin kilpailevia rataluokkia.

 

Radalle.com on onnistunut keräämään yleisöä tapahtumiinsa show-elementeillä enemmän kuin perinteiset SM-ratakilpailut. He ovat järjestäneet onnistuneita kilpailuita esimerksi Jurvassa, Kemorassa ja Ahvenistossa. Heidän tapahtumissaan kiertää myös uskollisia osallistujia ympäri Suomen.

 

Uskon, että kun yhdistämme Suomen suurimman ratatapahtuman Seinäjoen Vauhtiajot Radalle.comin kanssa ja teemme yhteistyötä sisällön ja markkinoinnin parissa, on se meille positiivinen uudistus, kertoo tapahtuman promoottori Kalle Keskinen.

 

Vaikka Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat pitävätkin välivuoden kilpailun järjestämisestä, radan rakentaminen ja ylläpitäminen on edelleen heidän vastuullaan. Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat jatkavat kilpailun järjestämistä taas vuonna 2020.

 

-Tänä vuonna pyrimme olemaan koko Suomen suurin moottoriurheilushow, jossa on varmasti jyskettä ja pauketta kaikkeen makuun Nitropyöristä driftingiin ja monsteriautoihin, unohtamatta tietenkään varikkotyttöjä. Shown lisäksi tietenkin Legends -luokan pääkilpailu ajetaan Seinäjoen Vauhtiajoilla kuten aina ennenkin. Olemme saaneet palautetta siitä, että erilaisia näytöksiä halutaan lisää rataluokkien sijasta. Nyt olemme toteuttaneet toiveen ja ohjelmistoa julkaistaan vielä lisää! Uskomme, että show palvelee yleisöä paremmin kuin pelkät rataluokat. Näin suurta moottorishowta ei ole vielä Suomessa nähtykään, kertoo Keskinen.


Takaisin uutisiin