Vauhtiajot artistit

Uutiset

VAUHTIAJOT RACE & ROCK -FESTIVAALI JÄRJESTETÄÄN SEINÄJOELLA TUTTUNA VIIKONLOPPUNA 16.-19.7.2020


09.03.

Uudistetun festivaalialueen kehittämistä jatketaan

 

Vauhtiajot Race & Rock -festivaali keräsi viime vuonna 16. kertaa ennätysyleisön sekä ilta- että ratatapahtumaan. Vuonna 2019 Vauhtiajojen iltatapahtuma-alue koki muutoksia ja nämä muutokset keräsivätkin yleisöltä positiivisia kommentteja. Tapahtuma uudistui myös ikärajan myötä ja tervetullut K-18 -muutos pysyy myös tulevana kesänä. 

 

Liput myyntiin marraskuussa

 

Vauhtiajot julkaisee marraskuun alussa osan ensi vuoden ohjelmastaan. Samalla ensimmäiset edullisemmat lipputyypit saapuvat lippukauppoihin. 

 

Ratatapahtuma uudistui ja jatkaa kasvuaan vuodelle 2020 haettujen SM-arvojen kera

 

Vauhtiajojen ratatapahtuma teki viime kesänä kävijäennätyksen. Ratatapahtuma uusiutui ohjelmaan suhteen painottamalla kilpailuluokkien sijaan erilaisia näytösohjelmanumeroita. Näytökset säilyvätkin ohjelmassa myös tulevana kesänä, mutta tänä vuonna MYÖS SM-sarjat palaavat Kapernaumin radoille. Remmiin hyppää yhden välivuoden jälkeen Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ry. Epua ottaa vetovastuun ratatapahtumasta ja sekä Vauhtiajot että kävijämme odottavat innokkaasti tulevan kesän ratatapahtumaa. 

 

-Välivuosi ratatapahtuman järjestämisestä antoi meille tarvittavaa perspektiiviä huomioimaan ne asiat, joissa rataohjelmassa olisi parannettavaa. Olemme hakeneet SM-arvoja radan kilpailuihin ja palaammekin tapahtumaan mukaan uudella innolla, kertoo Etelä-Pohjanmaan Autourheilijoiden Juha Hautala.

 

Erityisesti positiivista palautetta keräsi ensimmäistä kertaa Riku Tahkon ja Monster Energyn kanssa yhteistyössä järjestetty Vauhtiajot Battle, josta voittajille oli tarjolla vain harvoille ja valituille jaettava Golden Ticket Gymkhana Grid -kilpailuun. Vauhtiajot Battle palaa vuonna 2020 Vauhtiajojen ratatapahtumaan uudistettuna ja kehittyneempänä versiona.

 

Vauhtiajot Race & Rock juhlitaan Seinäjoella 16.-19.7.2020. Early Bird -liput nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä. 


Takaisin uutisiin
Lippu.fi Tiketti.fi Mainostoimisto Semio