Uutiset

VAUHTIAJOT TUKEE SUOMALAISTA MUSIIKKIA


14.07.

“ Suomalainen musiikki on vaarassa vaieta.

Koronakriisi on iskenyt lujaa bändeihin, artisteihin ja kaikkiin niihin ammattilaisiin, joiden ansiosta musiikki soi. “ Ja myöskin meihin tapahtuman järjestäjiin. " - https://kampanjat.supla.fi/anna-sen-soida/ 

 

Korona pysäytti todellakin kotimaisen musiikki- ja tapahtumakentän. Pandemia kolahti kunnolla meihin, jotka saamme elantomme musiikista ja elämysten luomisesta.

 

Kevään ja alkukesän liikevaihtomme oli pyöreä nolla, kuten varmasti muillakin tapahtumajärjestäjillä sekä artisteilla, alihankkijoilla ja kaikilla, jotka työpanoksellaan vaikuttavat siihen, että suomalainen musiikki soi.

Koska olemme samassa veneessä kaikki, halusimme osoittaa tukemme alalle ja osallistuimme omalla panoksellamme Sanoman ja Musiikin edistämissäätiön Anna sen soida -kampanjaan.

 

“ Onneksi pääsemme järjestämään kaksi festivaaliamme, jotka siirsimme elokuulle.  Seinäjoen Vauhtiajot sekä Saaristo Open Kaarinassa järjestetään siis elokuussa ja niinpä saamme koko alihankinta ketjulle edes osaltamme tarjottua töitä. Olemme tietysti tyytyväisiä että myöskään meidän liikevaihto ei ihan siihen nollaan jää “ , tapahtumien promoottori Kalle Keskinen kertoo.

 

Tutustu kampanjaan ja osallistu sinäkin haluamallasi summalla musiikin pelastamiseen!

 

 


Takaisin uutisiin

 

 

 

aaaaa

a

 

 

 

Mainostoimisto Semio

Tietosuojakäytäntö ›