Uutiset

VIIDETTÄTOISTA KERTAA JÄRJESTETTÄVÄ SEINÄJOEN VAUHTIAJOT JULKAISEE KOLMANNEN KATTAUKSEN ESIINTYJIÄÄN ENSI KESÄLLE:


20.02.

Takaisin heinäkuulle siirtyvä Seinäjoen Vauhtiajot julkaisi marraskuussa ensimmäisen kattauksen esiintyjiään tulevalle kesälle. Nyt on vuorossa kolmas kattaus, joka on rennompi kuin kaksi aikaisempaa kattausta.

 

Nyt julkaistaan iltatapahtuman osalta kahdeksan kotimaista artistia. SANNI on kerennyt olla mukana jo monessa ja nyt hän palaa myös Vauhtiajoille. Toinenkin X-factoryn tuomareista on mukana, kun Suvi Teräsniska nousee ensimmäistä kertaansa Vauhtiajojen lavalle. Jannika B nousi hienosti Tähdet Tähdet ohjelma finaaliin saakka. Seuraavalla Vain Elämää kaudella mukana oleva Arttu Wiskari on varmasti paikkansa ohjelmistossa ansainnut. Debyytin Vauhtiajoilla tekee myös Pete Parkkonen, toivottavasti vain ei sada.

 

Tuure Kilpeläinen Kaihon Karavaaninsa kanssa parkkeeraa itsensä Kirkkokadulle ja silloin ei tarvi lähteä baariin. Elastinen on aikaisemminkin ollut ennenkin Vauhtiajoilla ja luvassa on varmasti jälleen energinen keikka. Nostalgiaa edustaa tässä talossa mannapuuroa ja mansikkaa nauttiva paluun tekevä Neon 2.

 

Viimeinen kattaus artisteista tullaan julkaisemaan maaliskuun aikana. - Luvassa on vielä muutama iso nimi, joten kannattaa pysyä kuulolla. Juhlavuoden kunniaksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös kansainvälistä menoa, vinkkaa promoottori Keskinen.

Nykymuotoisena 15. kertaa järjestettävä tapahtuma pidetään 19.-22. heinäkuuta. Päivät jakautuvat tuttuun tapaan; kolme iltaa kadulla ja kaksi päivää radalla.


Iltatapahtuma-alue pysyy samalla paikalla ja suunnitelmalla kuin kahtena edellisenä vuotena. Kaksi lavaa sijoittuvat jälleen Kirkkokadulle ja ammattikoulun sisäpihalle. - Tapahtuma-alueeseen pyrimme panostamaan juhlavuoden arvoisesti, niin yleisön viihtyvyyden kuin palveluidenkin kannalta, toteaa Keskinen.   

 

Aikaisemmin julkaistut artistit olivat: JVG, KAIJA KOO, POPEDA, YÖ, ELLINOORA, ELONKERJUU, APULANTA, KLAMYDIA, JUHA TAPIO, THE RASMUS, KOLMAS NAINEN, MICHAEL MONROE SEKÄ HAPPORADIO! 

 

LIPUNMYYNTI:

Vauhtiajojen 3pv, 3pv guest ja gold vip -liput ovat myynnissä erikoishinnalla aina viimeiseen julkistukseen saakka Lippupisteessä Tiketissä. 


Takaisin uutisiin

Yhteistyökumppaneitamme

Radio SuomiPop KOFF Mainostoimisto Semio Kotipizza Lanson
Sokos Hotels EEPEE Ilkka Lippu.fi Tiketti.fi
Battery Maakunnan Auto