Uutiset

VIIDETTÄTOISTA KERTAA JÄRJESTETTÄVÄ SEINÄJOEN VAUHTIAJOT JULKAISEE TOISEN KATTAUKSEN ESIINTYJIÄÄN ENSI KESÄLLE


05.02.

Takaisin heinäkuulle siirtyvä Seinäjoen Vauhtiajot julkaisi marraskuussa ensimmäisen kattauksen esiintyjiään tulevalle kesälle. Nyt on vuorossa toinen kattaus, joka on selkeästi rokkaavampi kuin alkupalat.

Nyt julkaistaan iltatapahtuman osalta seitsemän artistia. Itseoikeutettuna julkistetaan mukana olevaksi yhtye, joka oli soittamassa myös ensimmäisillä Vauhtiajoilla. Festarikansalle piiskaa tarjoilee ankaralla kädellä Apulanta. Viime vuonna heitä ei näkynyt, ja paljon heitä toivottiin. 30-vuotias Klamydia tekee paluun Kirkkokadulle. Pohjanmaalla kesän ainoan keikkansa heittää Elämän Tarkoituksestakin laulava Kolmas Nainen.


Aina varsinkin Vauhtiajojen naiskävijöiden toiveissa oleva Juha Tapio täydentää 15. juhlakertaa sillä valtavalla lavakarismalla, joka täyttää niin kirkkoja kuin halleja. X-Factoryä tuomaroiva Michael Monroe kuuluu ehdottomasti Vauhtiajojen legendaarisiin vakioesiintyjiin. Osa kysyy tuoreinta Vain Elämää esiintyjälistaa katsoessaan, että ”Kuka v*tun Aki Tykki?” Aki on tunnettu esimerkiksi halustaan päästä pois Kalliosta tai kertomuksesta Taviksista. Akihan on Happoradiosta. Viimeisenä tällä kertaa julkaistavana yhtyeenä on The Rasmus. Edellisen kerran, kun tämä yhtye nousi Vauhtiajojen lavalle, sai yleisö kokea jotain harvinaista, kun yhtyeen alkuperäinen rumpali kävi heittämässä kappaleen bändin kanssa.


Kolmas kattaus artisteista tullaan julkaisemaan vielä helmikuun aikana. Jälkiruoka eli loput artisteista esitellään maaliskuun alkupuolella. Aikaisemmin julkaistut artistit olivat: JVG, Kaija Koo, POPEDA, YÖ, Ellinoora SEKÄ Elonkerjuu!


Takaisin uutisiin

Yhteistyökumppaneitamme

Radio SuomiPop KOFF Mainostoimisto Semio Kotipizza Lanson
Sokos Hotels EEPEE Ilkka Lippu.fi Tiketti.fi
Battery Maakunnan Auto