Uutiset

Vauhtiajot starttaa viikon päästä pienillä muutoksilla


06.08.

Vauhtiajojen ohjelmisto muuttuu hiukan viranomaispäätöksen vuoksi.

 

Jouduimme perumaan molemmilta päiviltä yhden artistin viranomaispäätöksen vuoksi, sillä tapahtuman kokonaisaikataulusta lähti kaksia tuntia pois.
Peruuntumiset tapahtuivat sekä järjestäjästä, että artisteista riippumattomista syistä.
Perjantailta peruuntui Erika Vikman ja lauantailta Amaranthe.
Positiivista on kuitenkin se, että tapahtuma toteutuu, emmekä joutuneet perumaan! <3
Iso kiitos jo tässä kohtaa kaikille asiakkaille ymmärtäväisyydestä, sekä kärsivällisyydestä, jota tänä poikkeusaikana on todellakin tarvittu.

 

“Etelä-Pohjanmaan alueen siirtyessä kiihtymisvaiheeseen, joudumme molemmilta päiviltä peruuttamaan yhden bändin. Kummankin päivän esiintymisaikataulusta lähti kaksi tuntia pois rajoitusten vuoksi. Onneksi tapahtuman saa silti vielä järjestää ja niin sanotusti selvisimme pienellä“,  kertoo Vauhtiajojen promoottori Kalle Keskinen.

Perjantailta meiltä tippuu pois Erika Vikman ja lauantailta Amaranthe. Festivaaliorganisaatio sekä bändit ovat pahoillaan muutoksista, joita jouduttiin pakon edestä tekemään.

 

Vauhtiajoille asiakkaiden, henkilökunnan, sekä artistien turvallisuus on tärkeintä. Vauhtiajot kuuluu Tapahtumateollisuuden Check! -merkin piiriin, jonka takana on laaja lista turvallisuustoimenpiteitä, jotka yleisötilaisuuksissa on aina syytä ottaa huomioon. Viime vuonna hyväksi havaitut käytännöt hyödynnetään myös tänä vuonna alueen suunnittelussa ja festivaalin toiminnassa.

“Festivaalialue on väljä ja sielä pystyy halutessaan pysyttelemään ainoastaan omassa porukassa ja pitämään etäisyyttä muihin. Olimme vuosi sitten samassa tilanteessa, huomioiden vain sen muutoksen, että ainuttakaan koronarokotetta ei ollut otettu, nyt olemme 61% luokassa. Lisäksi tapahtuma on K18 ja kävijöiden keski-ikä on 33-37 vuotta. Juhlitaan vastuullisesti, mutta pidetään silti hauskaa ja nautitaan livemusiikista!“ Keskinen jatkaa.

 

Uudet aikataulut ovat:

Perjantai 13.8.
16:00 Portit auki
16.30 J. Karjalainen
18.15 Elastinen
20.00 Behm
21.45 Popeda

23.30 Klamydia
01.00 Portit kiinni

Lauantai 14.8.
14.30 Portit auki
15:00 Stam1na
16.35 Teflon Brothers
18.05 Reino Nordin
19:55 Chisu
21.45 Kaija Koo
23.30 Mikael Gabriel
01.00 Portit kiinni

 

*Järjestäjä pidättää oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.


Takaisin uutisiin

 

 

 

 

aaaaa

a

 

 

 

Mainostoimisto Semio

Tietosuojakäytäntö ›