Vauhtiajot artistit

Info

 

 

 

VAUHTIAJOT RACE & ROCK FESTIVAL

Vauhtiajojen iltatapahtuma järjestetään 13. - 14.8.2021 jälleen Lakeuden puistossa kaksipäiväisenä.

LIPUT

Vauhtiajojen ennakkolippuja myydään Ticketmasterissa sekä Tiketissä. 

Kahden päivän perusliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin.

Yhden päivän peruslipuilla yksi sisäänpääsykerta, lippua ei vaihdeta rannekkeeseen.

Guest- ja VIP-liput vaihdetaan rannekkeeseen passipisteellä.

 

VIP 

Iltatapahtumassa sijaitsee oma VIP-alue. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu. Ruokaliput luovutetaan passipisteellä VIP-passien noutamisen yhteydessä. Kaikissa ravintoloissamme käyvät yleisimmät maksukortit (Visa Debit /Credit/Electron ja Mastercard). Kannattaa varata kuitenkin käteistä mukaan, jolloin nopeutatte palvelua myyntipisteissä. Palvelua nopeutatte myös ostamalla drinkkilippuja etukäteen.

 

 

IKÄRAJA

Iltatapahtumassa ikäraja on K-18.

 

VAUHTIAJOJEN FESTIVAALIBUSSI

Vauhtiajojen aikana liikennöivillä Vauhtiajobusseilla pääset edullisesti suoraan tapahtuman ytimeen sekä yöksi kotiin. Bussit liikennöivät ilta- ja yöliikennettä 13.-14.8. välisenä aikana. Vauhtiajobussin kertalippu on 4€ ja maksu ainoastaan käteisellä. Reitit ja lisää infoa pääset lukemaan Härmän Liikenteen nettisivuilta täältä.

 

ESTEETTÖMYYS JA AVUSTAJAT

Avustajat

Seinäjoen Vauhtiajoille avustajat pääsevät maksutta festivaalialueelle, kun avustettava on ostanut lipun festarille. Kehitysvammaisten avustajat pääsevät ilmaiseksi ystävänkortilla.

 

Ystävänkortin avulla kehitysvammaisen henkilön ystävä/tukihenkilö pääsee maksutta (kurssille/elokuviin/esityksiin jne.). Lue lisää: http://www.ystavankortti.fi/fi/

 

Myös muilla avustajakorteilla on mahdollista avustajan päästä ilmaiseksi sisään festivaalialueelle, kun avustaja on auttamassa liikunta- tai muun rajoitteen omaavaa henkilöä tapahtumassamme. Avustajan lippu noudetaan infopisteestä.

 

Lavanäkyvyys; onko korokkeita pyörätuoli asiakkaille?

Iltatapahtuman lavan läheisyydessä on katsomokoroke.

 

Millaiset kulkuväylät tapahtumassa on? Millainen maasto on? Pääseekö alueella kulkemaan esim. pyörätuolilla kuinka helposti?

Vauhtiajot järjestetään tänä vuonna Lakeudenpuistossa. Aiemmista vuosista poiketen pohjana toimii nurmikko.

 

Inva wc:t
Iltatapahtuman festivaalialueelta löytyy inva wc:t wc –alueiden yhteydestä.

 

KIELLETYT ESINEET JA TURVALLISUUS
Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että festivaalialueelle pyrkiessäsi olet huomannut jättää seuraavat esineet kotiin. Kiellettyjen esineiden kanssa pääsy alueelle estyy, kunnes olet jättänyt kielletyt esineet tavarasäilytykseen. Laittomat esineet tullaan takavarikoimaan porttitarkastuksen yhteydessä. 
 • Alkoholi ja muut päihteet sekä huumausaineet
 • Räjähteet ja ammukset
 • Teräaseet
 • Ampuma-aseet
 • Sateenvarjot
 • Retkituolit
 • Lasipullot
 • Videokamerat ja äänityslaitteet (ilman kuvauslupaa)
 • Kamerajalustat
 • Lemmikkieläimet
 • Selfiekepit

SALLITUT ESINEET

 • Avaamattomat ja tyhjät muovipullot, max. koko 0,5 l, Max 2 juomapulloa
 • Pokkarikamerat, järjestelmäkamera peruskitillä (18-55mm objektiivilla) varustettuna.
 • Laukut, jos eivät sisällä kiellettyjä esineitä
 • Fanikyltit ilman kyltin jalkaa

 


KAMERAT JA KUVAAMINEN

Iltatapahtuman esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvaus- tai taltiointilupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Artistikuvien ottamista koskevat edellämainitut säännöt, normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen on sallittua ja suositeltavaa. Muistathan kunnioittaa ihmisten yksityisyyttä julkaistessasi festivaalimuistojasi.


Kamerana alueelle saa tuoda peruspokkarikameran sekä järjestelmäkameran, jossa on vain "peruskit" objekti (18-55mm). Suurempien objektiivien tuomiseen tarvitaan kuvauslupa. Festivaaliorganisaatio myöntää kuvauslupia vain työtehtäviin tuleville henkilöille. Kuvauslupaa voivat media-alan henkilöt hakea Talkoo & Media -sivulta löytyvällä lomakkeella.

 

Järjestyksenvalvojilla on oikeus keskeyttää kuvaaminen ilman asianmukaista lupaa. Toistuvasta kiellon noudattamatta jättämisestä voidaan henkilö poistaa festivaalialueelta, jonka jälkeen palaaminen festivaalialueelle on mahdollista ilman kuvausvälineistöä.

 

 

MYYNTIKOJUT

 

Festarifiiliksessä on mukava välillä syödä ja tehdä heräteostoksia. Myyntialueet tarjoavat kaikkea mukavaa laajasta ruokatarjonnasta bändipaitoihin ja aurinkolaseista lävistyksiin. Kojuissa voit unelmaostoksesi maksaa myös yleisimmillä maksukorteilla.

 

 

 

ANNISKELUALUEET

 

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kiellettyä. 

 


PANKKIAUTOMAATIT JA ALUEELLA MAKSAMINEN

 

Festarialueella ei ole pankkiautomaatteja, joten varaa sopivasti rahaa ennen alueelle saapumista. Käteistä käyttäessäsi nopeutat palvelua. Lähimmät automaatit löytyvät Torikeskukselta. Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla.

 

 

TAVARASÄILYTYS

 

Sisääntulon yhteydestä löytyy tavarasäilytys, johon voit pikkurahalla jättää omaisuuttasi vartiointiin. Varo taskuvarkaita ja jätä mieluummin kassisi säilytykseen. Muista tarkistaa kielletyt esineet, jotta ei tarvi koukata uudestaan narikan kautta.
Narikka maksaa 5€ ja käynti 3€. Narikassa käy ainoastaan käteinen.

 


INFO JA PASSIPISTE

 

Infopisteen mukava porukka tietää kaiken tietämisen arvoisen festarin kulusta. 
Infopiste sijaitsee tänä vuonna Pub Wilssonissa, Torikatu 2.

 

Pisteen aukioloajat:
Keskiviikko 11.8. 12.00-18.00
Torstai 12.8. 12.00-21.00
Perjantai 13.8. 12.00-21.00
Lauantai 14.8. 12.00-21.00

 

KUULON SUOJAAMINEN

Viikonloppu sisältää huikean kattauksen artisteja ja toinen toistaan upeampia keikkoja. Viikonloppu tällaisissa äänimaailmassa saattaa rasittaa korvia. Suosittelemmekin kaikille festivaalivieraille asianmukaista kuulon suojaamista.

 

Alueelta löytyy tulppien ja suojaimien myyntipiste, jossa kuulonsuojaamisen ammattilaiset antavat vinkkejä kuulon suojaamisesta sekä valitsevat sinulle oikeanlaiset suojaimet.

 
LÖYTÖTAVARAT

Iltatapahtuman löytötavarat toimitetaan narikkaan ja sieltä infopisteelle (ei auki sunnuntaina). 

Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi tiedustella Loud N Live Promotions toimistosta osoitteesta: Teollisuustie 18 A.

 

Tiketti.fi Mainostoimisto Semio

 

       
Tietosuojakäytäntö ›