Info

 

 

VAUHTIAJOT RACE & ROCK FESTIVAL

 

Vauhtiajot järjestetään 14. - 17.7.2022. Torstaista lauantaihin juhlitaan kadulla festivaalin merkeissä ja lauantaista sunnuntaihin on ratatapahtuma.
Tapahtuma siirtyy takaisin omalle paikalleen Kirkkokadulle ja ratatapahtuma palaa mukaan Kapernaumiin.

LIPUT

 

Vauhtiajojen ennakkolippuja myydään Ticketmasterissa sekä Tiketissä. 

Perusliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin.

Guest- ja VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen passipisteellä.

 

VIP 


Iltatapahtumassa sijaitsee oma VIP-alue. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu radalla. Ruokaliput luovutetaan passipisteellä VIP-passien noutamisen yhteydessä. Kaikissa ravintoloissamme käyvät yleisimmät maksukortit (Visa Debit /Credit/Electron ja Mastercard). Palvelua nopeutatte myös ostamalla drinkkilippuja etukäteen.

 

IKÄRAJA

 

Iltatapahtumassa ikäraja on K-18.

 

TALKOILEMAAN VAUHTIAJOILLE

Pääset tästä linkistä täyttämään hakemuksen vapaaehtoiseksi Vauhtiajoille. 

Lomakkeen täyttöön tästä.

 

ESTEETTÖMYYS JA AVUSTAJAT


Avustajat

Seinäjoen Vauhtiajoille avustajat pääsevät maksutta festivaalialueelle, kun avustettava on ostanut lipun festarille. Kehitysvammaisten avustajat pääsevät ilmaiseksi ystävänkortilla.

 

Ystävänkortin avulla kehitysvammaisen henkilön ystävä/tukihenkilö pääsee maksutta (kurssille/elokuviin/esityksiin jne.). Lue lisää: http://www.ystavankortti.fi/fi/

 

Myös muilla avustajakorteilla on mahdollista avustajan päästä ilmaiseksi sisään festivaalialueelle, kun avustaja on auttamassa liikunta- tai muun rajoitteen omaavaa henkilöä tapahtumassamme. Avustajan lippu noudetaan infopisteestä.

 

Lavanäkyvyys; onko korokkeita pyörätuoli asiakkaille?

Iltatapahtuman lavan läheisyydessä on katsomokoroke.

 

Millaiset kulkuväylät tapahtumassa on? Millainen maasto on? Pääseekö alueella kulkemaan esim. pyörätuolilla kuinka helposti?

Vauhtiajot järjestetään tänä vuonna tuttuun tapaan Kirkkokadulla. Alueen pohja on asfalttia.

 

Inva WC:t
Iltatapahtuman festivaalialueelta löytyy inva WC:t WC–alueiden yhteydestä.

 

KIELLETYT ESINEET JA TURVALLISUUS
Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että festivaalialueelle pyrkiessäsi olet huomannut jättää seuraavat esineet kotiin. Kiellettyjen esineiden kanssa pääsy alueelle estyy, kunnes olet jättänyt kielletyt esineet tavarasäilytykseen. Laittomat esineet tullaan takavarikoimaan porttitarkastuksen yhteydessä. 
 • Alkoholi ja muut päihteet sekä huumausaineet
 • Räjähteet ja ammukset
 • Teräaseet
 • Ampuma-aseet
 • Sateenvarjot
 • Retkituolit
 • Lasipullot
 • Videokamerat ja äänityslaitteet (ilman kuvauslupaa)
 • Kamerajalustat
 • Lemmikkieläimet
 • Selfiekepit

SALLITUT ESINEET

 • Avaamattomat ja tyhjät muovipullot, max. koko 0,5 l, Max 2 juomapulloa
 • Pokkarikamerat, järjestelmäkamera peruskitillä (18-55mm objektiivilla) varustettuna.
 • Laukut, jos eivät sisällä kiellettyjä esineitä
 • Fanikyltit ilman kyltin jalkaa

 


KAMERAT JA KUVAAMINEN

Iltatapahtuman esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvaus- tai taltiointilupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Artistikuvien ottamista koskevat edellämainitut säännöt, normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen on sallittua ja suositeltavaa. Muistathan kunnioittaa ihmisten yksityisyyttä julkaistessasi festivaalimuistojasi.


Kamerana alueelle saa tuoda peruspokkarikameran sekä järjestelmäkameran, jossa on vain "peruskit" objekti (18-55mm). Suurempien objektiivien tuomiseen tarvitaan kuvauslupa. Festivaaliorganisaatio myöntää kuvauslupia vain työtehtäviin tuleville henkilöille. Kuvauslupaa voivat media-alan henkilöt hakea Talkoo & Media -sivulta löytyvällä lomakkeella.

 

Järjestyksenvalvojilla on oikeus keskeyttää kuvaaminen ilman asianmukaista lupaa. Toistuvasta kiellon noudattamatta jättämisestä voidaan henkilö poistaa festivaalialueelta, jonka jälkeen palaaminen festivaalialueelle on mahdollista ilman kuvausvälineistöä.

 

 

MYYNTIPISTEET

 

Festarifiiliksessä on mukava välillä syödä ja tehdä heräteostoksia. Myyntialueet tarjoavat kaikkea mukavaa laajasta ruokatarjonnasta bändipaitoihin ja aurinkolaseista lävistyksiin. Myyntipisteissä voit unelmaostoksesi maksaa myös yleisimmillä maksukorteilla.

 

 

 

ANNISKELUALUEET

 

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kiellettyä. Tapahtumassa sijaitsee anniskelupisteitä.

 


PANKKIAUTOMAATIT JA ALUEELLA MAKSAMINEN

 

Festarialueella ei ole pankkiautomaatteja. Lähimmät automaatit löytyvät Torikeskukselta. Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla.

 

 

TAVARASÄILYTYS

 

Sisääntulon yhteydestä löytyy tavarasäilytys, johon voit pikkurahalla jättää omaisuuttasi vartiointiin. Varo taskuvarkaita ja jätä mieluummin kassisi säilytykseen. Muista tarkistaa kielletyt esineet, jotta ei tarvi koukata uudestaan narikan kautta.
Narikka maksaa 5€ ja käynti 3€. Narikassa käy ainoastaan käteinen.

 


PASSIPISTE

 

Passipisteen mukava porukka tietää kaiken tietämisen arvoisen festarin kulusta. Passipiste sijaitsee Lyseolla osoitteessa Kirkkokatu 7.
Aukioloajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

 

KUULON SUOJAAMINEN

 

Viikonloppu sisältää huikean kattauksen artisteja ja toinen toistaan upeampia keikkoja. Viikonloppu tällaisissa äänimaailmassa saattaa rasittaa korvia. Suosittelemmekin kaikille festivaalivieraille asianmukaista kuulon suojaamista.

 
LÖYTÖTAVARAT

 

Iltatapahtuman löytötavarat toimitetaan narikkaan ja sieltä infopisteelle (ei auki sunnuntaina). 

Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi tiedustella Loud N Live Promotions toimistosta osoitteesta: Teollisuustie 18 A.

 

 

Tiketti.fi Mainostoimisto Semio

 
Tietosuojakäytäntö ›